NuffNang...

Thursday, November 17, 2011

ye ke?!?

Malam td tgok sorotan harian Sea Games ke 26 kat TV3..
biler nk akhir rancangan tuh, dorg ade tunjuk yg bendera Malaysia kat sana x cukup jalur..
What the ....???
sakit hati jap..
pastu fikir sendiri ::
"Benda tu sengaja buat ke?"
or
"ke dorang salah tengok n teros print je kat kain banner tu?"

TV3 hanya tunjuk satu scene je bendera yg x cukup jalur tu..
scene tu mase Malaysia menang pingat emas n bendera kecil dinaikkn smbil lagu Negaraku dimainkan..
ade jugak scene disiplin pegawai Sea Games di Indonesia yang sangat  . . . . *no komen

setelah ieysha search2 kat uncle Google,,it's true..cer tgok nih..

Jalur putih akhir x de..

p/s: hope dorang dh tukar..

UPDATE 17/11/2011,11.07 PM:
dorang dh tukar bendera...nasib baek..
Thanks Indonesia..

2 comments:

Aiman said...

ade jugak cenggini..

tak sengaja kot..

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

tu r..mungkin jugak..

Owner

My photo
Nama diberi, SHAHIDAH ALI dan berumur 20 tahun (buat mase nih).. Melanjutkan pelajaran di UiTM Melaka, mengambil Diploma Sains Komputer,Semester 5. InsyaAllah, ini semester terakhir. :D

Nak Cari Pe???