NuffNang...

Monday, February 28, 2011

Ketiadaan air kat Melaka...

Ari ni Ieysha g latihan moto...bayangkn r pagi td x mandi langsung..g bilek air,, cuci muke n berus gigi pkai air dlam baldi jer... pas tu,, dh...hahaha..siap2 jer,, pkai perfume byak2...x tau ler klau org kat ZAPCITY tu leh bau Ieysha x mandi ni..tawakal je la..

Lawak gler mase otw ke ZAPCITY.. ader sowg makcik ni,, die boleh citer kuat2 dlam van yg die x mandi... amoi sebelah Ieysha pown gelak.. makcik,, usoh ler nk citer yg makcik x mandi...wat malu je la...

ni,,dri smalam x der air... tp,, skrang area umah Ieysha ader sikit air... malangnye,,air tu amat keruh... minum pown x lalu.. eeuuww... dh macam air teh pekat.. rasenye paip pecah kat Krubong tu dh pulih kot... tu yg ader umah dpat air... sabar je la wahai rakyat Melaka yg terlibat.. nk wat cam ner.. benda dh jdik...

p/s: Ieysha rase amat la melekit kat badan ni... nk mandi pown,, nant serupa x mandi... kotor gak.. tggu je la...

3 comments:

tisdaleanne said...

makcik tu cite, org dalm van je taw...ko cite kat cni sume taw...hahahahha...

Edy Zaidi said...

patut ada tercium bau busuk hari ni..hehe

p/s : tolong vote for my slogan...step2 untuk vote ada kat bawah banner my blog..tq so much...:)

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

@tisdaleanne : x smua.. trafik cini kureng..

@edyzaidi : memandai jer..hehe...dh like dh...

Owner

My photo
Nama diberi, SHAHIDAH ALI dan berumur 20 tahun (buat mase nih).. Melanjutkan pelajaran di UiTM Melaka, mengambil Diploma Sains Komputer,Semester 5. InsyaAllah, ini semester terakhir. :D

Nak Cari Pe???