NuffNang...

Friday, April 27, 2012

Cuak!


Kecuakan yang melampau-lampau dh melanda diri... TIDAAAKKK!!!
Ni mesti jadik macam tahun lepas.. Ieysha punyer r excited + takot sampai pukul 5 pagi baru tido..
Result boleh check kat Student Portal 9 pagi tu. Tapi start je 12 pagi D-Day dh bleh tggu kat email sendiri..
Senior2 UiTM ramai dh update Facebook ckap yg dorg dh dapat result..
Tu yg Ieysha kejap2 check dekat email sampai la pukul 4.20 pagi tepat,,email result masuk..
Bila tgok je result,,mmg rase nk jerit excited.. Tapi x boleh sbb dh pukul 4 pagi..
Tak pasal2 jadik alarm nant..
Lepas calling2 kawan & roommate, baru rase ngantuk..
Alhamdulillah Semester 1 Ieysha lulus..
Hopefully Semester 2 ni x de yg nk kene repeat..

p/a: CuAkSSSSSSSS... @_@

3 comments:

Arif Aiman said...

tahniah ! :)

so well. nanti aku update tentang result ni jugak. haha.

Arif Aiman said...
This comment has been removed by a blog administrator.
IeysHa said...

opppss.. ter-delete..
ok,@Arif Aiman.. I'll wait. :)

Owner

My photo
Nama diberi, SHAHIDAH ALI dan berumur 20 tahun (buat mase nih).. Melanjutkan pelajaran di UiTM Melaka, mengambil Diploma Sains Komputer,Semester 5. InsyaAllah, ini semester terakhir. :D

Nak Cari Pe???