NuffNang...

Tuesday, April 17, 2012

Tatot..

Assalamualaikum.. herm,,,sejak 2 3 hari ni Ieysha dh pikir masak2..hihi,,rasenye Ieysha perlu merajinkan diri utk menghapdet blog Ieysha nih.. Ye lah,,ape je keje yg Ieysha wat mase cuti dua bulan..

Ni nk mai habaq yg ura-ura mengatakan 27hb ni result UiTM semester Nov 2011 - Mac 2012 akan keluar.. Bukan setakat ura-ura jer,, dalam Kalender akademik pon dh tulis 27hb keluar result..

10 HARI LAGI NI DERRR!!!!

Cuak, takut, gementar dll x usah cerita la kan.. mmg smua tu ade.. tinggal x tunjuk jer.. Dalam takot2, kecuakkan yg melanda dan kegementaran yg wujud ni,, ade rase sikit excited nk tgok hasil usaha semester lepas.. 

Antara subjek yg Ieysha amik:
- Calculus 1
- English
- C++ Programming
- Computer Organization
- Agama Islam
- Principles of Economics
- Kokurikulum (PBSM)

seyesly,, subjek Computer Organization, Agama Islam, Calculus 1, Kokurikulum & Principles of Economics yg paling Ieysha takut x lepas.. Computer Organization & Agama Islam takot sbb Carrymark rendah.. yg laen2 tu takot sbb rase macam x cukup study mase nk amik paper tuh..

Terima kasih laa pada kawan2 yg byak motivasi cakap yg Ieysha boleh buat mase final walaupun diri Ieysha kurang yakin dgan kenyataan tu.. Ieysha takot pointer GPA & CGPA turun.. mmg la pointer tu x penting dlam belajar nih.. tapi, tu la yg Ieysha nk bawak utk membuktikan Ieysha ni ade masa depan & insyaAllah boleh digunakan utk apply keje nanti & ia juga akan membuatkan orang dapat terima Ieysha serta tau kewujudan Ieysha kat UiTM tuh.. *jangan salah faham yer..

p/s: sangat annoying dgan manusia2 yg reti buat pinjaman tapi x reti2 nk bayar smule.. nak jer Ieysha update blog pasal pndapat Ieysha tntg bdak2 yg x tau nk gunekn otak utk berfikir.. Tapi, tgok je la mcam mane nant samaada Ieysha nk update pasal dorg atau x..

2 comments:

Arif Aiman said...

ura-ura ? dah macam betul dah pon kluar 27 ni.

n btw..

dah tengok berapa lama kita cuti untuk sem break sem depan ?

5 minggu =.=''

IeysHa said...

hehe,,eh,,ha'ah laa...
5 minggu jer.. sikit giler..
herm,, x sempat pon nk rileks2..

Owner

My photo
Nama diberi, SHAHIDAH ALI dan berumur 20 tahun (buat mase nih).. Melanjutkan pelajaran di UiTM Melaka, mengambil Diploma Sains Komputer,Semester 5. InsyaAllah, ini semester terakhir. :D

Nak Cari Pe???