NuffNang...

Friday, March 11, 2011

Akhirnyaa...

Pabila smua org tgah berteka-teki sejak bulan lpas,,akhirnye kuar sudah tarikh result SPM...kat Facebook skrang ni macam dh jdik trend terkini dowg share article dri NST..tp,, top trend ofcoz pasal gegaran di Jepun dan amaran Tsunami di beberape buah negara.. termasok Malaysia..soo, jgan maen tepi pantai or jalan2 dating kat persisiran pantai yer..

haa..berbalik pada result SPM tuu...ni la article yg dowg dok share jer tu...



terjawab sudah keresahan calon2 SPM 2010 yg slamer ni gelisah nk tau tarikh..sampaikn byak tarikh yg muncul.. hahaha...

p/s: mari la kiter byakkn doa utk warga Jepun yg mengalami gempa bumi dan tsunami yg dahsyat...smoge kat Malaysia x lah seteruk disaner... insyaAllah...

2 comments:

irwan norasyraf said...

23 mac? nasib baik lambat lg... gud luck k... i pray for u... =D

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

mmg rase lambat ag..tp,,nant macam kjap jer..anyway,, thanks ewan...
(^_^)

Owner

My photo
Nama diberi, SHAHIDAH ALI dan berumur 20 tahun (buat mase nih).. Melanjutkan pelajaran di UiTM Melaka, mengambil Diploma Sains Komputer,Semester 5. InsyaAllah, ini semester terakhir. :D

Nak Cari Pe???