NuffNang...

Sunday, March 27, 2011

First time Experience...

As-salam korg smua... ni nk citer experience Ieysha..
actually,, this happen dh lamer.. x la lamer sgt.. minggu lpas jer..
tgok gambar dulu...



front view..


bottom view..


back view..


haha...canteq x kerusi yg Ieysha buat???
tu percubaan pertama Ieysha menggunakan Google SketchUp...
buat kerusi tu pown atas lesson kat video..
time ni tgah blajar ag cam ner nk pkai Google SketchUp ni..
best.. ari tu pown ade buat meja..
tp,, x print screen la..

bler dh jdik kerusi ni,, rase bangga lak..
haha.. ader gak Ieysha ader terbace blogger laen buat set office gune app ni..
tp,, x ingt sape blogger tu...
klau korg nk buat, korg download la dulu app ni..
klau nk download,, korg bleh tekan [sini]


p/s: pas ni nk buat yg ag susah.. hihi..

2 comments:

Chempaka said...

nice chair... kalau sambung blaja kat mane2 u, amiklah course yg ada subjet AUTOCAD... macam2 jenis krusi bleh wat... lagi mudah n interesting ! anyway, congrats 4 ur spm result!

cerita terbaru chempaka: Plagiarism: Dia yang Bagi Tengok !

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

insyaAllah.. trime kaseh atas pujian dan ucapan tahniah... :)

Owner

My photo
Nama diberi, SHAHIDAH ALI dan berumur 20 tahun (buat mase nih).. Melanjutkan pelajaran di UiTM Melaka, mengambil Diploma Sains Komputer,Semester 5. InsyaAllah, ini semester terakhir. :D

Nak Cari Pe???