NuffNang...

Tuesday, March 22, 2011

Make-Up murah...

jap2...ni bkan nk jual make-up tau...ni citer sikit ni...

td g amik my mom kat tempat keje die... pas tu,, mase sblom alik tu... makcik2 tu dok promote make-up jenama avon... dgan rakusnye dorg selak katalog tu... pas tu,, bising2... sorg soh bli yg tu.. sorg ag soh bli yg laen lak..

then,,tetibe jer ader sorg makcik tu ckap...

MC A: ak nk bli lipstik je.. eye shadow ak dh ade.. kat dapor tu...

MC B: haha.. eye liner pown dh ade jugak..

MC C: mmg la.. blakang bontot kuali tu je... amik lidi, calit, sapu jer..

MC D: eye shadow tu cam ne?

MC A: kan byak kat dapor tu.. serbok2 tu..

MC A, B, C n D: (gelak2 besar..kuat giler dorg ketawa..)

Ieysha pown gelak je... nk nyampok cam x baek je..
boleh dorg kater cam tu... hahaha...kelakar je.. tol2 jimat..


"eye liner long-lasting"...haha

then,, dorg troskn sesi gadoh2 mulut promote makeup...
ade makcik tu ckap..

MC D: ak bli lipstik ni..

MC B: ni bgos la.. ak pown pkai ni..

MC D: ak nk bli yg ade kilat2 tu..

MC A: klau bli yg ni nant lekat dekat cawan.. yg akak pkai ni x lekat kat cawan..

MC B: ooo.. ak pkai ni.. patot la cikgu2 minum x lekat dekat cawan..dorg pkai yg ni kot..

FYI,, makcik2 ni keje kat kantin skola...
hahaha... makcik2 ni kn... nk bli yg kilat2 aje..
nk nmpak mude la tu...huhu...

p/s: mahal woo lip gloss AVON.. bru ingt nk bli..

p/s2: ade ke patot ade makcik tu ckap Ieysha dok press2 moto pepagi bute.. x de maknenye Ieysha nk bgun pepagi bute smate2 nk press2 moto... tau ler Ieysha dh dpat lesen n tau bwak moto.. sesedap je ckap ngan anak die Ieysha cam tu.. jatoh maruah...hihi

2 comments:

Ninie Shafiqah said...

haha. betul2 jimat makcik2 tu. :)

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

hahha..petua org tua2 kot...huhu

Owner

My photo
Nama diberi, SHAHIDAH ALI dan berumur 20 tahun (buat mase nih).. Melanjutkan pelajaran di UiTM Melaka, mengambil Diploma Sains Komputer,Semester 5. InsyaAllah, ini semester terakhir. :D

Nak Cari Pe???