NuffNang...

Monday, April 18, 2011

Blogger tutup 25 Jun..

terkejut x???

ni rasenye korg ade bace dri blogger2 laen dengan dekat Blogger Buzz..

so, Ieysha x nak ckap byak la..korg klik je la link kat bawah ni..

**mood menaip x de pepagi ni**

2 comments:

Khairil said...

rumours saja kot mcm FB hari tu...

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

yg ni bkan tutup abis..ni just akan ditutup klau ade yg menggunakn acc selain gmail n jika die x bukak blog utk jangka masa yg lama jer..menurut blogger buzz la..blogger buzz tu mmg syrikat blogger yg punyer..

Owner

My photo
Nama diberi, SHAHIDAH ALI dan berumur 20 tahun (buat mase nih).. Melanjutkan pelajaran di UiTM Melaka, mengambil Diploma Sains Komputer,Semester 5. InsyaAllah, ini semester terakhir. :D

Nak Cari Pe???