NuffNang...

Thursday, April 7, 2011

Siapakah gerangan nye???

Sekarang jam laptop Ieysha tepat menunjukkan pkul 12.40 pagi
bertarikh 7 April 2011..

haa..nape Ieysha update time ni???

sbbnye... Ieysha nk tggu follower yg ke-100 blog ni..

keh3..who is the lucky person???

if u r the one who be the 100th follower,, please follow this step..



1. print screen bhgian follower tu.. (caranye, tekan CTRL + PRT SCR dan PASTE di PAINT).
2. hantarkan gambar tu ke email moneyniaga@gmail.com
3. subject email tu letakkan "aku follower ke-100 kau".
4. sertakan link facebook sbb Ieysha nak add.
5. bg skali nombor tepon HOTLINK.
6. send it to the email address.

AMARAN KERAS : Yang DAH FOLLOW blog ni jgan gegatal nak stop follow pastu follow balik.. Kerana anda telah direcordkan..


**klau jdik ke-100 knape nak buat tu smua???**

haa...sbb Ieysha nak bagi topup 5 ringgit kat org tu..

err.. pastikan anda pemilik HOTLINK yer..

sbb Ieysha leh share jer.. x cukup bajet nak bli topup baru..

hehehe.. tq..

p/s: x sabar..

8 comments:

tisdaleanne said...

amboi,,kat haku xnk topup kan ke...
nk follow ag leh x???
hehehehe...

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

x boleh.. dh listed sape yg dh follow blog ni..

tisdaleanne said...

:(
nk jugk..please cik ieysha...

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

byak songeh tol...
mintak kat ayh..

tisdaleanne said...

ayh??
ayh cik ieysha ke???
huhuhu...

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

ha....ha...ha...
ye la tu..

-i N G s h a h z- said...

yay!!!
ing org yg bertuah itu !! ta disangka2 jd org bertuah hari ni...(:
tenxss tuan pnya blog..hee ~~

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

tahniah2..your welcome..

Owner

My photo
Nama diberi, SHAHIDAH ALI dan berumur 20 tahun (buat mase nih).. Melanjutkan pelajaran di UiTM Melaka, mengambil Diploma Sains Komputer,Semester 5. InsyaAllah, ini semester terakhir. :D

Nak Cari Pe???