NuffNang...

Monday, April 18, 2011

Dah ader la...

Yea2.. hehe.. ade prasan x kat atas tuuu...??? Ieysha dah ade header.. tp,, simple2 jer.. Ieysha buat header tu gune software Photoscape.. Belajar dari sorg Blogger ni.. name die Yuyue.. Thanks yuyue.. actually, header simple tu Ieysha buat dalam mase 1 jam je.. hehe.. lom expert ag nak buat yg susah2.. Tagline pown dah baru.. (^_^)/



Asal usul penciptaan header ni ialah dari perasaan JEALOUS terhadap blogger laen..hehe.. dan dari peng-review blog Ieysha ni.. iaitu::


UPDATE 20 April: mule2 x transparent.. pastu jumpe satu blog ni.. empunye blog tu name Alyah.. die ade ajar buat header gune photoscape n transparent-kan gune GIMP software.. dah canteq dah..hehe..





thanks ya kat korg2 smua..

p/s: agak2 sebelom ke selepas transparent yg ag lawa???

8 comments:

Arif Aiman said...

huhu... gratz! :)

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

hihi.. :)

irwan norasyraf said...

dasat....dasat... :P

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

nape wan???
:)

Khairil said...

suka dengan tagline tu...nice!

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

hehe..thanks khairil..

sweet stalker said...

huhu, atien pun buat header guna photoscape jugak..

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

yea..kiter samer..
canteq header atien..

Owner

My photo
Nama diberi, SHAHIDAH ALI dan berumur 20 tahun (buat mase nih).. Melanjutkan pelajaran di UiTM Melaka, mengambil Diploma Sains Komputer,Semester 5. InsyaAllah, ini semester terakhir. :D

Nak Cari Pe???